Markkinointipaketti

Markkinointipaketti

Lapinlahden kauppa- ja palveluopas

Tällä sivulla nähtävät esitteet on tehty paikallisten yrittäjien ym toimijoiden toiveista.

Kyseinen markkinointikamppanja voidaan räätälöidä muillakin paikkakunnilla.

Laadimme esitteet ja sen ympärille muun markkinoinnin ajatuksella, että saisimme paikkakuntalaisille sekä ulkopaikkakuntalaisille näkyvyyttä / kuuluvuutta Lapinlahdella toimivista yrityksistä, yhdistyksistä sekä alueen tapahtuma tarjonnasta. Yhteistyössä ovat tiiviisti mukana Lapinlahden kunta, Lapinlahden ja Varpaisjärven yrittäjäjärjestöt sekä paikalliset yrittäjät ja muut toimijat.

Kevät-kesä esite on jakelussa touko-elokuun paikallisissa liikkeissä sekä esitettä jaetaan myös paikkakunnan tapahtumissa.

Joulumyyntiin ajoittuva esite jaetaan Lapinlahden ja Varpaisjärven taajama-alueilla postilaatikoihin. Lisäksi esite on jakelussa paikallisissa liikkeissä sekä tapahtumissa. Joulumyyntiin ajoittuva esite on jakelussa marras- ja joulukuun ajan.

Kesän 2018 printtiesitteen rinnalle teimme myös radiomainoskampanjan Oikealle Asemalle, kuuntele radiokampanja LL1, LL2, LL3, LL4 ja LL5. Pylväsmainontaa käytimme Lapinlahdella ja Varpaisjärvellä. Painatimme myös liikkeiden oviin/ikkunoihin Shop&Visit logon joka kertoi, että tästä liikkeestä esitettä saat. Lisäksi teimme Yläsavolainen lehteen Lapinlahti teemasivut. Esitteen sähköistä versiota linkitimme yhteistyökumppaneiden sivuille mm. Lapinlahden kunta ja Lapinlahden Yrittäjät.

Matin ja Liisan maisemissa jutut (pdf)
Shop&Visit Joulu 2021 (pdf)
Shop&Visit Kesä 2021 (pdf)
Shop&Visit Joulu 2020 (pdf)
Shop&Visit Joulu 2019 (pdf)
Shop&Visit Kesä 2019 (pdf)
Shop&Visit Joulu 2018 (pdf)
Shop&Visit Kesä 2018 (pdf)
Shop&Visit Joulu 2017 (pdf)
Shop&Visit Kesä 2017 (pdf)
Shop&Visit

Ilmoituksilla ensimmäisessä kesäesitteessä mukana olleille yrityksille teimme kyselyn esitteeseen liittyen. Kyselyssä kartoitimme toiveita seuraavia esitteitä ajatellen.

Tutustu esimerkkikyselyyn. Voit kokeilla kyselyä huoletta koska vastausaika on umpeutunut. Kysely räätälöidään asiakkaan tarpeiden mukaan.

Kyselyn perusteella toiveina oli mm. esitteen jakelu postilaatikoihin. Tämä toteutettiin jouluesitteessä. Jokaisen jouluesitten jakelun postilaatikoihin on suorittanut jokin paikallinen nuorisoseura nuoret ja heidän vanhempansa jakavat esitteet postilaatikoihin ja tämän myötä maksaessamme jakelusta tuemme myös paikallista nuorisotoimintaa. Lisäksi kyselyssä selvisi, että sähköisiä kanavia toivottiin käytettävän enemmän. Lapinlahti Shop&Visit Facebook sivu.

Lapinlahti+Varpaisjärvi NYT(yhdistykset/yhteisöt/toimijat/ ja tapahtumat).

Myös asiakkailla oli mahdollisuus vaikuttaa tuleviin esitteisiin. Esitteesseen tehtiin palautelomake, jossa lukijat saivat antaa esitteen osalta palautetta ja esittää toiveitaan.

Koska esite oli uusi paikkakunnalla ja kulujen kattamiseksi selvitimme myös erilaisia rahoitusvaihtoehtoja. Saimme esitteen kuluja kattaamaan avustusta Ylä-Savon Veturi ry:ltä. Kiitos heille siitä. Linkistä lisätietoja: https://www.ylasavonveturi.fi

Kyseinen markkinointikamppanja voidaan räätälöidä tarvittaessa muillakin paikkakunnilla. Esitteen ympärillä olevat markkinointikanavat saat yritykseni kautta. Joko kätevästi pakettina hyödyntäen useampaa markkinointikanavaa tai käyttäen tarvitsemaasi yksittäistä kanavaa.

Shop&Visit kartta

Webbiriihi