Yritysilme

Yritysilme

Yrityksen logo

Saamme yrityksellesi oman logon toiveidesi mukaan, suunnittelusta toteutukseen asti.

Persoonallisen yritysilmeen suunnittelu luo yrityksellesi ensivaikutelman. Logo kertoo paljon yrityksesi toiminnasta, sekä erottuu massasta ja luo tunnettavuutta.

Logon suunnitteluun on olemassa myös ilmaisia ohjelmia, valitettavasti näitä ohjelmia käytävät myös muut yritykset ja sama kuva-aihe voi tulla vastaan toisen yrittäjän mainonnassa, silloin kun haluat unikin juuri sellaisen logon yrityksellesi josta olet haaveillut tai et osaa itse päättää mikä olisi hyvä autan sinua asiassa.

Kotisivut

Laadukkaat sekä selkeät kotisivut ovat käyntikortti yrityksesi tarjontaan. Tiivistetysti kerrottu yrityksesi tarjonta kertoo mitä palveluja yrityksestäsi on saatavilla. Toimivat kotisivut on myös tärkeä osa asiakaspalvelua.

Oletko suunnitellut avaavasi kotisivut?

Kotisivujen suunnitteluun kuuluu mietittäväksi monia asioita. Alla olevia kannattaa ainakin miettiä kotisivujen suunnittelussa. Kun olet miettinyt alla olevat, soita niin kerron lisää kuinka sivuista saamme toimivat!

 • Mikä on kotisivujesi tavoite?
 • Kohderyhmä?
 • Sivuston ulkoasu?
 • Sisältö?
 • Budjetti?
 • Avainsanat? Millä sanoilla yritystäsi haetaan internetistä.
 • Kuka päivittää sivuja?
 • Domain? Mikä on tulevan kotisivusi osoite?
 • Tuleeko sivuillesi? Verkkokauppa? Blogi?

Leimasimet

Leimasimet tarpeiden mukaan, yrityksesi logolla ja yhteystiedoilla tai haluammallasi tekstillä. Leimasimissa on tarjolla useita eri kokoja ja niissä on vaihdettava värityyny. Kaikkiin leimasimiin voit valita mustan, sinisen, violetin, punaisen tai vihreän värityynyn. Leimasimia on saatavilla suorakaiteen, pyöreän sekä nelikulmion mallisina. Leimasimet ovat saatavilla myös vaihtuvalla päivämäärällä.

Saatavana myös:

Polttoleimasimet

Yksilöllisiä asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan suunniteltuja messinkisiä polttoleimasimia erilaisiin tarkoituksiin.

Puuvartiset leimasimet.

Perinteiset puuvartiset leimasimet erillisellä mustetyynyllä. Saatavilla useita eri kokoja.

Erikoisleimasimet

Standardien mukaiset viralliset leimat erilaisiin tarkoituksiin:

 • Auktorisoidun kääntäjän leima
 • Tullileima
 • Allekirjoitusleima
 • IPPC-leima (tähkäleima, ötökkäleima)
 • Lihaleimasin
Leimasin

Auto / ikkunateippaus

Kun mietit yrityksellesi mainostaulua, kylttejä, teippauksia autoon tai liikkeesi ikkunaan, sinun kannattaa aloittaa mittanauhasta, sekä hahmoitella mielessäsi millaista olet ajatellut. Tarvitsen muun muassa tiedon minkä kokoinen ikkunapinta on johon teippaus tulee, lisäksi montako ikkunaa on ja jos tarvitset kyltin tai kylttejä mihin haluaisit ne sijoittaa, myös toive värimaailmasta auttaa sunnittelussa. Autoteippauksissa kysyn auton merkkiä ja vuosimallia ja myös mielellään kuva autosta sillä suunnitteluohjelmassa nämä tiedot tarvitaan ja niillä tiedoilla pääsemme jo pitkälle. Eli siis mitä valmiimmaksi teippaukset olet miettinyt, sen pienemmillä kuluilla selviät.

Auton teippaus
Yleistietoa teippauksista

Koriste- ja mainosteippaukset kuorma-autoihin, henkilöautoihin, moottoripyöriin, veneisiin sekä muihin ajoneuvoihin ja työkoneisiin, laitteisiin sekä liiketiloihin, kuten ikkunateippaukset ja somisteteippaukset. Yhdistämällä suurkuvatulosteita ja perinteistä tarraleikkausta saadaan aikaan näyttäviä kokonaisuuksia, joilla on hyvä mainosarvo. Teippauksiin saadaan lisää näyttävyyttä hyödyntämällä myös erilaisia heijastavia tarroja ja efektitarroja tai valmiita 3D-kuvioteippauksia. Käytännössä mitä enemmän olet valmis sijoittamaan, sen näyttävämpää saat.

Webbiriihi